Voorwaarden

Reporter zijn is een bijzondere vorm van doneren. Je reist immers naar de andere kant van de wereld om verhalen van lokale mensen op te halen, om deze vervolgens in Nederland te delen. Daarnaast vragen wij jou om je reiskosten zelf te betalen en donaties te werven.

filipijnen reis gevangenisDonaties ophalen

Mensen met een Missie is een goed doel. Wij hebben inkomsten nodig om mensen in Azië, Afrika en Latijns-Amerika te kunnen blijven ondersteunen. Vandaar dat we je vragen om je creativiteit, enthousiasme en talenten in de strijd gooien om een bepaald bedrag aan donaties op te halen.

Je krijgt je eigen pagina op onze website waar je meer over onze projecten, jouw motivatie om op reis te gaan en een oproep tot doneren kunt plaatsen. Mensen kunnen op deze pagina direct een donatie doen (anoniem of met naam). De teller houdt bij hoeveel je hebt opgehaald.

Reiskosten

Ook vragen we je de reissom zelf te betalen. De reisduur varieert iets per reis. Je bent in ieder geval minimaal 10 dagen in het land. Afhankelijk van vluchten en reistijd duurt de reis tussen de 12 en 14 dagen. De reis kost € 1.995,-. Dit bedrag betaal je aan het reisbureau wanneer je je reis boekt. We werken voor dit project samen met erkend reisbureau VNB. De prijs is inclusief vliegtickets (ook voor eventuele interne vluchten), alle maaltijden, overnachtingen, vervoer tussen locaties en reisbegeleiding. Je dient zelf te zorgen voor vaccinaties, een eventueel visum en een adequate reisverzekering (met werelddekking en repatriëring).

Niets missen?

Mis niets van de verhalen van onze reporters! Volg reporters