Over 100 reporters

Wereldwijd pakt Mensen met een Missie onrecht en uitsluiting aan. Dit doen wij samen onze internationale collega’s. Deze mensen hebben bijzondere verhalen te vertellen, die het waard zijn gehoord en gedeeld te worden.

Laat jij de stem van mensen uit Afrika, Azië of Latijns-Amerika hier horen?

Wij zoeken vrijwilligers die met ons mee op reis gaan. Mensen die bereid zijn om tot het platteland van India, de hoogtevlaktes van Bolivia of de afgelegen gebieden van Uganda door te dringen. Om naar mensen te luisteren en geraakt te worden door hun verhalen. En om hun talenten in te zetten bij het verspreiden van deze verhalen.

Bekijk de reizen

Over 100 reportersJouw talent

Reporters zetten hun eigen talent in om de verhalen van mensen uit Afrika, Azië of Latijns-Amerika te vertellen in Nederland. Dat talent kan van alles zijn: schrijven, fotograferen, filmen, dichten, schilderen… Reporters zetten hun eigen netwerk actief in om de verhalen te delen en ons werk bekender te maken. Anderen kunnen ook helpen door het delen van verhalen of door reporter of donateur te worden. Zo zorgen we met 100 reporters voor maximale aandacht hier, voor een betere wereld daar.

Jouw missie

Reporter zijn is een bijzondere vorm van doneren, waarbij je zelf je reis financiert. Ook vragen we je om donaties binnen te halen voor onze projecten. Lees hier meer over de voorwaarden.

 

Ben jij de reporter die we zoeken?

Meld je aan