Ontmoet de India reporters 2018

Van 10 februari t/m 23 februari reizen deze reporters door India. Benieuwd wat zij allemaal gaan doen en wie zij gaan ontmoeten?
Bekijk hier het reisprogramma.

Linda & Mascha

Linda is 33 jaar, moeder van Charlot (4) en woont in het gezellige Nijmegen. Hier runt ze een holistische praktijk voor iedereen met een vraag, wens of droom. Ze vindt dat elke hulpvraag even belangrijk is.
Mascha (37) is een bevlogen reizigster. Vanaf het moment dat kon lopen verspreidde ze zelfgemaakt straatkrantjes om de kinderen in Afrika te helpen

Gelijke kansen voor iedereen!

Lees meer

Takis Tap

Takis is expert op het gebied van communicatie. Hij gaat naar India als video-reporter.

Iedere druppel helpt en telt!

Lees Meer


margriet indiaMaud Rijk

Maud Rijk (26) werkt als psycholoog in de verslavingszorg. Daarnaast heeft ze een grote liefde voor fotografie en reizen, het liefst door Zuid-Oost Azië! Middels haar werk als psycholoog weet ze om te gaan met kwetsbare doelgroepen en zet ze zich graag in de positie van deze mensen gelijkwaardiger te maken.

Ik zet graag mijn passie voor fotografie in!

Lees Meer

Marleen Thijssen

Marleen is moeder van Ruben en Daan en docente NT2 (Nederlands als Tweede Taal). Ze geeft met veel plezier les aan volwassen vluchtelingen in een AZC.

Ik strijd voor gelijke behandeling voor álle mensen

Lees Meer

Andrea Stok

Andrea is geïnteresseerd in hoe mensen in andere delen van de wereld leven en ziet zichzelf als een reislustig en nieuwsgierig persoon. Ze is werkzaam in de Jeugdzorg.

Aandacht voor onrecht en ongelijkheid is belangrijk

Lees Meer

 

Niet missen van deze reis?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

of volg ons op Facebook en Instagram!