Bedrijven

Is uw organisatie bezig met veranderen en toe aan nieuwe perspectieven? Dan doet u er goed aan om eens over uw eigen grenzen heen te kijken. En te zien hoe mensen elders in de wereld op bijzondere wijze het verschil maken voor hun gemeenschap. We nemen u graag mee op reis om nieuwe inzichten op te doen. Dat kan met 100 reporters.

 Een ander perspectief op uw bedrijf

Sulawesi Indonesië reizen100 reporters is opgezet om mensen met elkaar te verbinden. Te luisteren naar levensverhalen en die te delen. Als reporter bezoekt u in kleine groepjes (tot 8 personen) onze partners in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Mensen die armoede en onrecht aanpakken, die werken vanuit bezieling en onder alle omstandigheden hun verantwoordelijkheid nemen. Mensen zoals Lian Gogali, hoofd van de Women’s School op het Indonesische eiland Sulawesi, die zorgt dat islamitische, hindoeïstische en christelijke vrouwen samenwerken en gezamenlijk optreden tegen problemen als huiselijk geweld of corruptie. Zij laten u en uw collega’s zien hoe het ook anders kan.

Een inspirerende reis

Wij laten u mensen ontmoeten die ons inspireren en ons commitment hebben. Mensen die onder zware omstandigheden het voortouw nemen en het verschil maken. Die bij tegenslag opstaan en verdergaan. Elke dag weer. Hun betrokkenheid, vertrouwen en kracht geeft u de energie om zelf en met uw organisatie het verschil te maken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij nodigen u uit om met ons mee te gaan op reis. Is dat niet mogelijk? Wij bieden ook alternatieven.

1. Als reporter mee op reis

U kunt een of meerdere medewerkers als reporter mee op reis sturen, bijvoorbeeld als onderdeel van een management development programma of persoonlijk ontwikkelplan.

2. Ik steun een reporter

U kunt ook een reporter steunen. U sponsort dan iemand binnen of buiten uw bedrijf die in ruil daarvoor bijvoorbeeld een presentatie van de gemaakte reis geeft.Zuid-Afrika reporters 2015 (3)

3. Een eigen reis op maat

U kunt een reis op maat door ons laten samenstellen naar een land waar we zelf actief zijn. De reis (4-10 personen) kunnen we ophangen aan een specifiek thema als leiderschap, samenwerken, omgaan met tegenslagen of duurzaamheid.

4. Een eigen programma op maat

De gedachte achter 100 reporters kunt u ook integreren in uw HR-beleid. We maken een maatwerkprogramma dat gedurende langere tijd in uw organisatie en op locatie draait, met sprekers uit binnen- en buitenland, bezoeken aan onze projecten, individuele trainingen en meer. Meer informatie? Kijk op veranderendeperspectieven.nl.

5. Geen tijd, wel geld

Lukt het u niet om met 100 reporters op reis te gaan, dan kunt u aan Mensen met een Missie doneren. Het helpt ons projecten voort te zetten of op te starten.

Interesse in 100 reporters

Wilt u meer weten over 100 reporters en de mogelijkheden voor uw bedrijf en mensen?
Maak dan een afspraak met Femke van der Biezen op 070 – 31 36 734 of mail naar 100reporters@mensenmeteenmissie.nl.