Deze reporters reizen naar Uganda

Van 25 juni t/m 7 juli reizen deze reporters door Uganda. Benieuwd wat zij allemaal gaan doen en wie zij gaan ontmoeten?
Bekijk hier het reisprogramma.

Anja Dijkema

Anja (38) komt uit Groningen. Er zijn maar weinig dingen waar zij zó enthousiast van wordt als van reizen. Nieuwe plekken ontdekken, andere culturen leren kennen, bijzondere mensen ontmoeten: reizen verveelt nooit. Maar reizen confronteert haar ook met de enorme ongelijkheid in de wereld.

Verandering begint altijd bij jezelf!

 

Andrea Visser

Andrea is geestelijk verzorger/predikant. Zij gaat in de eerste plaats mee uit persoonlijke betrokkenheid. Eén van haar vragen is welke rol geloof speelt bij de processen van vredesopbouw.

Ik wil de moedige mensen ontmoeten die werken aan verzoening

 
 

Iris Visser

Iris heeft vorig jaar haar master Politicologie (Bestuur en Beleid) aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. In het tussenjaar voor ze haar master begon, liep ze stage bij Vice Versa (een vakblad voor ontwikkelingssamenwerking). Ook deed zij onderzoek in Rio de Janeiro naar de impact van mega-evenementen op de lokale bevolking.

Ik ben benieuwd hoe de vredeswerkers te werk gaan

 

Marleen Ottevanger

Marleen (48) is getrouwd en moeder van Britt en Isa. Vanuit persoonlijke betrokkenheid en vanuit haar achtergrond als jeugdhulpverlener gaat zij mee als reporter naar Uganda.

Ik kan niet wachten om kennis te maken met dappere mensen

 
 

Loes van Oosterhout

Loes (51) is getrouwd met Bart en is eigenaar van Limona Coaching & Communicatie. Als bedrijfsjournalist is het altijd haar grote wens geweest om verslag te leggen van ontwikkelingsprojecten in het buitenland.

Ik wil mijn ogen niet sluiten voor onrecht

 

Ellen van Uden

Ellen (49) en woont in het Limburgse Stein met haar man en twee zonen. Zij is jarenlang werkzaam geweest in de zorg en is momenteel bezig met het opzetten een coachpraktijk. Daarnaast is zij vrijwilliger en coördinator Jeugdvoorlichting bij Regionaal Comité UNICEF Sittard-Geleen e.o.

De mensen en hun verhalen zijn onze aandacht en bijdrage waard!

 
 

Niet missen van deze reis?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

of volg ons op Facebook en Instagram!